Fredagsmiddag – Kyllingfilet og blomkålmos med kremost

13 Jan

I heart minst mulig arbeidskrevende middager.

Krydre, salte, pepre kyllingfileter, legg i ildfast form, ha litt vann i formen, inn i ovnen på 200 grader i ca 20-25 minutter.

Kok opp et blomkålhode, kok til det er mørt, ha i en pakke kremost (125 gram.. eller en klikk smør eller.. eller.. fløte.. eller), kjør med stavmikser, smak til med salt og pepper.

Masse godt krydder is the key!

Nyyyyyyt.

Advertisements

2 kommentar to “Fredagsmiddag – Kyllingfilet og blomkålmos med kremost”

  1. Jannike januar 13, 2012 kl. 22:23 #

    eeeelska bloggen din og ikkje minst navnet på den 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: