Dagens middag – Laksefilet med løk- og fetakrem

19 Jan

(til 2 porsjoner)

Rør sammen 2 ss creme fraiche, 2 ss fetaost, 1/4 rødløk, 1 dæsj sitron og pepper (jeg brukte Lett CF da jeg må bruke den opp. Gikk ut på dato for endel dager siden, kan du si.)
Bre over 2 laksefileter
Inn i ovnen på 175 grader i 20 minutter.

Her servert med smørdampet brokkoli og fullkornspasta med en klikk smør i.

Er det bare jeg som ELSKER fetaost, eller? Kan ikke tenke meg en mer fantastisk matvare enn det.
En uke uten fetaost er en uke uten mening!

Advertisements

2 kommentar to “Dagens middag – Laksefilet med løk- og fetakrem”

  1. Annette Helene januar 20, 2012 kl. 12:32 #

    Namnamnam:) Nei du er IKKE alene om å elske fetaost:D
    Ønsker deg en strålende start på helgen:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: