Dagens middag – Torsk med baconhatt, på spinatseng.

24 Jan

Tenkte jeg skulle finne på en skikkelig fancy tittel her. Did I do a good job?:p
Denne er, som myeee annet av det jeg spiser, inspirert av Frida som skriver LCHF-bloggen. Jeg lager gjerne den late utgaven av Frida sine fantastiske retter.

(2 porsjoner)

Du trenger:

2 Torskefileter a 150 gram (gourmettorsk fra Findus)

Baconterninger

Spinatstuing:
En halv pose frisk spinat
en liten bit smør
1/2 løk
1 fedd hvitløk
en skvett kremfløte
S&P etter smak

Tilberedelse

Begynn med å steke baconterninger til de er sprø og fine.

Stek løk blankt i smør, ha i spinat og la det surre til spinaten «faller sammen». (tar et par minutter)

Hell på passende mengde kremfløte og la det surre i 10 minutter mens du steker torsken i baconfettet, som ble igjen etter stekingen av terningene. Torsken er ferdig når den flaker seg.

Smak til spinatstuingen med salt og pepper og dander.

Næring pr porsjon: (Blir veldig ca da.. jeg måler ikke.)

Kalorier: 581
Karbohydrat: 5.6
Protein: 37.2
Fett: 46.3

Et skikkelig LCHF-måltid.

Bacon, spinat og torsk er en uslåelig kombinasjon!

Advertisements

2 kommentar to “Dagens middag – Torsk med baconhatt, på spinatseng.”

  1. Kristine januar 24, 2012 kl. 23:40 #

    Yes, you did a great job 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: