LunchFrittata.

26 Jan

Frittata er egentlig bare en litt fancy utgave av omelett. Pleier lage det i ovnen, men i dag hadde jeg dårlig tid, så ble i panna.

Stek ønskede grønnsaker først. Jeg har brukt purre og spinat. Her er det bare fantastien som setter grenser. Kan bruke paprika, løk, osvosv.

Knekk antall ønskede egg, ha i litt vann/fløte/melk (ca ei spiseskje pr egg), krydder etter ønske. Rasp oppi ost, hvis du vil ha den litt fetere. (og bedre på smak).

Visp lett. Bare blande, ikke visp i stykker eggene. Jeg brukte fem egg (til to porsjoner) Neste gang bruker jeg nok det dobbelte, for den ble veldig flat. (Ikke til to porsjoner altså.. Bare så det er sagt.)

Stek på middels varme til den er sånn passe tørr på toppen. Tok fem minutters tid for meg.

Her med litt baconrester og ketchup på. Ketchup goes with anything!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: