Mandagsmiddag Torsk i rød curry.

12 Mar

Ingredienser til 3 porsjoner

1 rød paprika
3 vårløk
1/2 rød og 1/2 grønn chili
1 boks kokosmelk (helfet)
Red curry
3 store torskefileter
1 ss kokosolje

Fullkornsnudler

Smakstilsetninger:
Fish sauce, lime, soyasaus.

Noen ingredienser

Wok grønnsakene i kokosolje.

Tilsett kokosmelk. (Jeg bruker bare det øverste laget og kaster «vannet» som samler seg i bunnen. Blir så tynn saus med vannet i.)
Bland i red curry og la det surre litt. Smak til med smakstilsetningene.
La fisken trekke i sausen i ca 10 minutter (Hele fileter.. Kortere tid på mindre biter.)

Fisken er ferdig når den flaker seg fint.

Fullkornsnudler kokes i fire minutter.

Advertisements

4 kommentar to “Mandagsmiddag Torsk i rød curry.”

  1. Trine mars 13, 2012 kl. 08:37 #

    Så faktisk veldig godt ut, selv om jeg egentlig ikke liker torsk. Mer glad i laks 😛

    • Fra tjukk til smukk mars 13, 2012 kl. 09:16 #

      Smaker bedre enn det ser ut, faktisk! Jeg er heller ikke glad i torsk. Foretrekker også rød fisk. Laks og ørret. Men min kjære foretrekker hvit fisk, så da må jeg lage det til han innimellom, vettu!

  2. jannike mars 13, 2012 kl. 10:31 #

    sooo flink du e! 😀 DETTE SKAL DEFINITIVT PRØVAST 😉 😉

  3. Divamamma mars 14, 2012 kl. 14:16 #

    Bloggen din er jo reine kokeboka det!!! I LOVE IT!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: