Tullehelg, sitronskyr og dag 15-21.

22 jul

Jeg må si at uka som har gått, er ei uke jeg gleder meg til å legge bak meg. Det har hanglet hele uka, jeg har trena lite og i helgen har det tatt litt av. Ikke helt, men litt.. Og i dag har jeg spist sjokolade. Oooooops! (PS: det var godt.)

Det gikk egentlig ikke skikkelig skeis før gårsdagens frimåltid ble til en helt forbanna spisedag. Litt her og litt der igjennom hele dagen og masse på kvelden.Men spist er spist, ikke sant?

Hadde gode intensjoner. Skulle «skeie ut» med lavkarbopizza, Sitronskyr og en liten sjokoladeprinsensjokolade. Men det ble en hel del mer, kan man si.

Pizzaen var god da!

Kebabkjøtt, creme fraiche, litt bernaisesaus, lettost og rødløk.

Bunnen ble ikke god, så jeg skrapa av fyllet og koste meg med det.

Tror spisedager og frimåltider er en kunst man enten mestrer eller ei. Kanskje det blir bedre med litt øvelse? Ikke vet jeg. Får prøve igjen neste uke.

Sitronskyr forresten.

Jeg har lest mye om den i det siste. Har fått inntrykk av at den var bare helt utroooolig god.. «Helt likt sitronmousse» er det til og med flere som har påstått..

Det må da være lenge siden folk har smakt ordentlig sitronmousse?

Den smakte Skyr med sitronsmak, liksom… For noen er jo kanskje det bedre enn kake. I think not. Ser ikke helt sjarmen med Skyr. Det er jo alt for mye sukker i bare et lite beger. Det er vel 0 fett og masse proteiner som fenger da, men for min del kan det være så mye proteiner det vil.. Så lenge det er så mye sukker, kan folk få ha skyren for seg selv. Hver sin smak!:)

Tar heller en skål med Gresk yoghurt med limesaft og søter med sukrinmelis eller stevia. Mmmmm, det er godt det! Ja, litt fett, men heller det enn tredobbelt så mye sukker.

Anyways.

Dag 15-21 blir som 1-14. Lite karbohydrater, men jeg må prøve å begrense inntaket litt. Tar veldig mye tran/omega-3 om dagen, da hjernen min rett og slett har koblet ut litt. Må begrense litt på fettet andre steder da. Ikke at jeg spiser så innmari mye fett, men. Kan godt kutte litt og det jeg da skal kutte er nok ost. Så ikke noe ost på denne fruen.

Gleder meg til en ny, blank uke! Det blir nok ikke så mye trening denne uka heller, for jeg har 4 våkne nattevakter.. Vet at andre godt kan trene og alt mulig likevel, men jeg blir helt zombie jeg altså.. Hele dagen, hele natten, hele uka. Kjenner psyken gjør meg litt zombie allerede, for jeg vet hvor forferdelig det er å holde seg våken fire netter på rad. Dessuten skal jeg på opplæring på sykehuset i helgen! Det blir spennende, dere! Der er det nok mye gåing, så jeg skal ikke sitte på rumpa. Må prøve å få til ihvertfall ei fullkroppsøkt i morgen, så får vi se hvor mye jeg orker resten av uka.

Ha en fin ny uke!

Noen andre som gleder seg til en heeelt ny, blank uke?

Reklamer

8 kommentar to “Tullehelg, sitronskyr og dag 15-21.”

 1. Anna juli 22, 2012 kl. 15:09 #

  Min erfaring med spisedager = fråtsedager 😛
  Jeg vil heller unne meg litt hver dag, det er mer tålelig enn at jeg raider alt jeg finner i helgene 😉 Sitronskyr har jeg aldri hørt om, men sier som deg; forstår ikke hypen. Men nå er jeg vokst opp på Island og husker den ekte skyren (som er suuuuuur!), så kanskje derfor de hiver oppi ekstremt mye sukker?
  Håper opplæringen din går bra og du får en kjempefin uke tross heftige nattevakter! 🙂

  • Fra tjukk til smukk juli 22, 2012 kl. 16:11 #

   Ja, den er jo sur med mye sukker, så.:p

   Jeg kunne ønske jeg var sånn som lagde meg noe sunt «godteri» i helgene og liksom syntes det var tilfredsstillende..

 2. Tone Rokås Ånes juli 22, 2012 kl. 19:06 #

  Det pizzafyllet så himla godt ut, altså! Selv har jeg også kræsjet totalt matmessig i helga – jeg har spist både altfor lite og altfor mye mat om hverandre. At jeg fikk servert verdens beste kake hos tante i går kveld, og at jeg husket på Pandalakrisen fra Iherb i formiddag bidro sterkt til «for mye»-delen…

 3. superrosa juli 22, 2012 kl. 20:57 #

  Jeg har aldri fått helt til dette med spisedag, men liker å tro at EN DAG skal den sitte :p Litt kos etter middagen på fredager og lørdager! Bare gi meg noen år, så er det rutine vettu… :p

  • Fra tjukk til smukk juli 26, 2012 kl. 20:12 #

   Vi får prøve til det går! Fikk det til en gang i tiden, da jeg var helt superfokusert. Spiste et kakestykke hver lørdag og det var det, liksom.

 4. nannah juli 24, 2012 kl. 21:45 #

  Rart med den Skyr’n…jeg synes den smaker lett-yoghurt med mjøl i…..yuck!
  Ekkel konsistens!

  • Fra tjukk til smukk juli 26, 2012 kl. 20:13 #

   Jeg synes det er heeeelt OK, liksom, men ikke noe vidunderverk, som mange andre, tydeligvis synes.:p Hver sin smak.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: