Dedikasjonens mange sider.

18 aug

Heihopp!

Her sitter jeg på nattevakt og funderer over dedikasjonens mange sider. Det er nemlig mange av dem!

image

Ser muligens mer forbanna enn undrende ut men.. This is me, fundering.

Jeg er vel ikke akkurat den du kan kalle for tidenes mest dedikerte person, hvis vi snakker på generell basis. Det skal endel til for at jeg virkelig skal gidde å engasjere meg fullt og helt i noe, ihvertfall i mer enn et par timer. Men nå engasjerer jeg meg altså fullt og helt i Femme fatale. Ikke et lite popcorn skal jeg vike ifra dietten og jeg gruer meg allerede til å synde med et frimåltid. Skrekk og gru!

Har vært på sommerfest med jobben i dag. Sov lenge, siden jeg skulle på nattevakt, spiste en kyllingfilet, da jeg våknet og visste at det ville bli servert grillmat på denna festen. Men hva var det som møtte meg da jeg ankom gjerningsstedet? PØLSER. Pølser er ikke mat.. Ikke noe fullverdig proteinkilde, ihvertfall. Så jeg gikk rundt, med stoltheten i behold og fikk ikke noe mat før klokka 21.15.  Holdt på å sulte ihjel, men overlevde helt greit.

Jeg trodde (igjen..) (man skal ikke tro, man skal vite..) at det ville være f.eks kyllingfilet til middag og fikk nesten angst da jeg hørte det var nakkekoteletter og bakt potet. Nakkekoteletter med alt det fettet!? Skrekk og gru. Og dette kommer altså i fra en hardbarka lavkarber. I heart fett! Men nå er jeg jo helt besatt av å ikke vike en tomme her.

Men jeg spiste nå ei nakkekotelett, en liten spiseskje med vannmelonsalat og masse salat med pesto og løk.  Pesto var vel ikke akkurat det beste valget, men herlighet, jeg skal vel ikke dø av sult heller? Forsynte meg en ekstra gang med salat, og jeg kan love at salat aldri har smakt så godt, noen gang.

Det er sykt, spør du meg, hvor motivert/dedikert/besatt/desperat/fanatisk (take a pick) man kan bli, på bare noen dager?! Det er ikke rart folk blir spiseforstyrra..

Nå har jeg ihvertfall holdt i noen dager og fanden heller, om ikke jeg skal holde ut i disse fem ukene. Alle mener jo at man «kan jo bare ta litt». Men nei! Her skal det ikke noe LITT inn, hverken her eller der!

Hele denne ukens høydepunkt har vært kveldshavregrøten. Da snakker vi store havregryn kokt med vann og med ei lita spiseskje eplesyltetøy, sukrin og kanel på seg. Ikke AKKURAT ekstravagante greier, men jeg kan love jeg har brukt både ti minutter og et kvarter på denne bittelille havregrøt porsjonen, hver eneste dag.

image

For ikke å snakke om de to riskakene jeg fikk spise før trening i går.. Med syltetøy på, da dere! HIMMELSK!image

 Ser jeg overdrev syltetøyet litt på den ene der.. Huffameg! Og her sitter jeg og snakker om hvor dedikert jeg er..

Vel, jeg har jo da bare spist to måltider i dag og har enda et måltid OG en havregrøt igjen. Oh boy, oh boy! Jeg er så GLAD! Åååh, all den maten jeg har igjen å spise da! Det er jo helt fantastisk.

image

Skal lage eggehvitteomelett (med et helt egg), spise masse kalkunskinke, masse squash, vårløk, ekstra lett rømme, sukkerfri tacosaus.

Gleder meg!

Reklamer

3 kommentar to “Dedikasjonens mange sider.”

 1. onmywaytoperfect august 18, 2012 kl. 08:09 #

  Du er så fliiiink!! ❤

 2. Sugarpill august 18, 2012 kl. 14:50 #

  Jeg vet!!! Jeg blir også sånn superduperdedikert når jeg først går inn for noe, som denne periodisk faste-greia nå…og nå er jeg jo spiseforstyrret på femtende året…

 3. Anna august 18, 2012 kl. 20:30 #

  Herlighet, så kjekt å lese!:D
  Det er supermotiverende å lese, godt jobbet så langt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: