The curse of Fat attack!

14 jul

Hei!

Dette må være den lengste søndagen noen gang, ever, i hele verdenshistorien. Jeg er syk. Skikkelig, ordentlig syk.

Feber og vondt i halsen og ja.. Fryktelig er det. Måtte være hjemme fra jobb i dag og det som verre er. Og når man er syk?! Nei, da er det ikke en dritt å se på TV! Dessuten klør det i beina, for de vil ut og fly. Men er vel greit å vente til feberen har forsvunnet.

Hvordan er jeg blitt syk? Jo, det er jo helt klart fordi at jeg startet opp med Fat attack på onsdag. Begynte jo i januar også. Og da ble jeg forkjøla, noe som førte til bristet ribbein, som igjen førte til lungebetennelse. Hele den seansen varte i godt over en måned, men jeg håper (og tror) det går over mye fortere denne gangen.

Neida.. Det er nok våkne nattevakter som har skylden. Virker som at kroppen bare stenger av immunforsvaret rundt 01 og holder det avslått frem til 05.45. Sikkert for vedlikehold? Men når man jobber i helsevesenet da.. Vel. Det går som det går. Alt av virus bare hopper inn og koser seg med å fucke opp systemet. Heldigvis så går det over, dere! Bare så kjedelig mens det foregår.

Lagde en trøstesmoothie av ca 60 gram kokosmelk, 25 gram proteinpulver, 1/2 pose smoothiemix med jordbær og banan (porsjonsposer).

20130714-184738.jpg

Smooooothielishious!

Elsker dette proteinpulveret!

20130714-184206.jpg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: