Mandag, etter en god helg.

28 Oct

Hei!

Dette er en mandag av typen jeg liker! Det er mye fordi at jeg har vært «flink» i helgen og holdt meg ca. til planen. Det vil si at jeg ikke har trykka inn for mye sukker. Det gjør så mye for ukesstarten, bare det. En mandag etter en helg med utrolig dårlig matinntak (de vil si ca. hver mandag), ligger jeg helt apatisk i senga, på morgenen. Totalt blottet for krefter eller livslyst til å stå opp og møte dagen. Treningen utgår som oftest, da unnskyldningene faller tett som hagl. Hele mandagen går med til å trøste meg selv, stable kostholdet tilbake på beina og titte på TV.

Men ikke denne mandagen, nei. Har hatt kjempegod energi, kost meg med mann og barn på morgenen og hatt en kjempefin rygg-, skulder-, bicepsøkt på Family.

20131028-173931.jpg

Dessuten har jeg fri og det regner. Finnes det noe bedre enn å sitte inne, under pleddet, mens regnet trommer på rutene? Tror ikke det altså. Det er lykke og behagelighet, på høyt nivå.

Har også middag i ovnen. En dratt gris (altså pulled pork), som har stått inne siden klokka 12. Det er mitt første forsøk og jeg gjør ikke så mye ut av det. Veldig spent på hvor godt det blir. Det er vel ikke så mye som kan gå galt, så jeg tipper ganske godt!

Også har jeg lagd en pudding, av noen eggeplommer som begynte å synge på siste verset.

image

Jeg brukte:
5 eggeplommer
5 ss Sukrin gold
5 gelatinplater
1 dl kaffe
1 boks kokosmelk (fullfett)
En liten skvett helmelk
2 ruter premium med kokos
Noen dråper stevia med sjokolade og bringebær

1. Legg gelatinplatene i kaldt vann
2. Lag eggedois av egg og Sukrin
3. Kok opp 1 dl vann og ha i en skje espressopulver. Løs gelatinplatene opp i væsken.
4. Vips krem av den faste delen av kokosmelken (det som er på toppen), en skvett melk og noen dråper stevia
6. Bland eggedois og krem og hell kaffen/gelatinen i en tynn stråle oppi, mens du visper
7. Rasp en rute mørk sjokolade oppi og bland sammen. Smak til med noen dråper stevia.
8. Hell i ønsket bolle og rasp sjokolade til å ha på toppen.

Sett i kjøleskapet, vent noen timer og nyt.

Alle mandager burde inneholde dessert!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggers like this: