24-timers-influensa og test av pizzabunn.

5 des

Gjett hvem som er blitt syk? Hvem er det som alltid blir syk når hun har treningsmotivasjon da? Joda, undertegnede. Heldigvis tror jeg det er et tilfelle av en-dags-influensa. Dette er så klart ikke INFLUENSA. Folk misbruker influensa begrepet så til de grader. Men vondt i kroppen, feber, vondt i halsen. Bu. Stakkars meg, altså! Har sovet i hele dag og inntatt masse C-vitamin, purely greens, D-vitaminer og det er ikke måte på.

Men har ikke vært sengeliggende i kveld. Har testet ut pizza bunnen fra Proteinfabrikken sin lavkarboserie; Easy Living. Har faktisk testet ut flere pizzabunnen, i det siste.

Tunfiskpizza..

Smakte helt OK. Kommer ikke til å lage det igjen. Det var en tunfiskkake med pizzafyll, liksom. Smakte ikke vondt, men ja, nei. Fristet ikke til gjentakelse.

Blomkålpizza derimot. Det var ganske godt. Blomkålpizza er en gammel høyfett-lavkarboslager, som plutselig fikk sin renessanse som høyprotein-lavfett, for noen uker siden. Jeg lagde en versjon midt imellom, men én del ost, én del revet blomkål, litt sesammel og et egg.

image

Rørte sammen og stekte på 180 grader til det så og kjentes ferdig ut. Ja, her tar vi det alltid på feelingen, så har ikke noe nøyaktig oppskrift, dessverre.

image

image

Serverte til min kjære venninne og den falt i smak. Ble ikke spesielt sprø, men hvilken lavkarbopizza blir det, liksom.. Fyllet bestod av grilla kylling med et fantastisk mango-currykrydder, fetaost, vanlig gulost, løk og soltørkede tomater

Så var det dagens pizza, fra Easy living.

20131205-210543.jpg

Fyll: ost, spekeskinke, rødløk, paprika

20131205-210603.jpg

20131205-210633.jpg

Den var ganske all right. Litt samme preget som en pizza med mye grovt mel i. Den ble sprø i kantene og lett å holde i. Var litt drøvtygd, men er vel den pizzabunnen jeg har smakt, som var mest lik vanlig høykarbobunn.

Det er mange som alltid er på jakt etter en pizzabunn som er mest mulig lik en vanlig pizza. Helst helt lik. Men hvetemel er hvetemel og det kan vi ikke etterligne uten nettopp.. Hvetemel. Hvis man legger ifra seg den forventningen om å få til noe helt likt, så kan man nok finne noe som er ganske så godt likevel.

Én kommentar til “24-timers-influensa og test av pizzabunn.”

  1. linna desember 5, 2013 kl. 21:54 #

    Den blomkålpizzaen var bare magisk 🙂 Må gjentas. Håper du våkner opp frisk og rask i morn igjen:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: