Romjulspjatt.

27 des

Hei!

Håper dere har hatt en god jul? Her har jula vært helt grei. Ting er ikke blitt helt som jeg hadde sett for meg, men vi har uansett kost oss med familie, god mat og fine gaver. Jenta mi har storkost seg og det er det aller viktigste.

20131227-112334.jpg

20131227-121235.jpg

Familie ❤

Jeg fikk dessuten Nespressomaskin av kjæresten min. Jippi! Det var akkurat det jeg ønsket meg.

20131227-112803.jpg

Vi fikk mye annet fint også. Blant annet bilder, Partylight, sitruspresse, sofa, gulvbelegg. Heldige vi! Tenkte jeg skulle kjøpe meg ski for penger jeg fikk, men det kommer jo ikke noe snø?! Må nesten få dratt på fjellet i påska, eller noe sånt. Har ikke stått på ski siden barneskolen, og selv da var jeg helt latterlig pinglete. Ja, selv på langrennsski. Men det blir gøy å prøve igjen.

Også har jeg bestilt ellipsemaskin i julegave til meg selv. Det kan vi like!

Angående kostholdet, så har julen gått ganske bra. Bortsett fra i går. Da tok det litt av med godteriene. Det gikk så bra, helt til jeg kom på jobb. Der flyter det jo av godterier i jula. Og enda skal det handles inn mer i romjula. Men herlighet, det er ikke noe krise, altså! Alt går ikke i vasken på grunn av en dag i sukkerkoma. Jeg får lukke øynene så godt jeg klarer og satse på viljestyrken, for fra i dag har jeg jobbehelg. Også skal vi ha fest her hjemme, i morgen.

Jeg er veldig glad i jul, men når den er over er den over. Da er det godt å gå vidre. Skulle helst hatt ut juletre og pynt i går, men får vel la det stå til over nyttår. Gleder meg til et nytt år, med fine, blanke ark. Elsker å oppsummere året som har gått og planlegge, håpe og ønske for det nye. Nyttårsforsetter er noe av det fineste jeg vet.

Til sist et bilde fra julaften for fire år siden og julaften i år. Ingen skal si at dette går så det suser, men jeg holder i det minste vekta, på en måte. Litt jo-jo, men generellt sett går det jo nedover. Dessuten har jeg vært igjennom for mange utfordringer, men lært så enormt mye og endret vaner 100%, på den tiden. Don’t get me wrong. Så klart skulle jeg helst gått ned alle de 28 kiloene på et halvt år, men det har jeg altså ikke gjort. Gikk ned ca. 15 kilo i 2010, 2-3 kilo i 2011, seks kilo i 2012 og fem i 2013. Håper på de siste ca. 15 i 2014. Fint om livet kan la være å komme i veien for det!

20131227-111630.jpg

Ha ei fin romjul, alle sammen!

Reklamer

6 kommentar to “Romjulspjatt.”

  1. Trening og lykke desember 27, 2013 kl. 13:08 #

    Selv om du kanskje syns vektnedgangen har gått sakte så har det jo gått sikkert nedover! Og forandringen er stor, syns du har vært kjempeflink jeg! Nyt romjulen du også!

  2. Linn-Annette desember 27, 2013 kl. 13:14 #

    Der er vidunderet på plass på kjøkkenet ser jeg,heldig du;) Elipsemaskin er jo bare kjempe gøy,greit å ha noe hjemme om ikke tiden strekker til for å dra på senteret. Gleder meg til lørdag;) Synes du har hvert flink det året her,selv om det har skjedd masse.Men er enig med deg.gud hvor deilig det skal bli at dette året er over 🙂 2014 synes jeg bør være vårt år, med positive opplevelser i vente 😊

  3. elsenordfra desember 27, 2013 kl. 22:33 #

    Ikke for å gi intrykk av at jeg er into all that ellipse, men hvor har du bestilt den fra?:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: