Heisann!

29 jan

Hei! Lenge siden sist.:)

image

Alt bare raser avgårde med jobb og skole og alt det kjedelige greiene der. Men nå er det altså under fire måneder til bacheloroppgaven leveres. Har et drøss med oppgaver som skal skrives før den tid. I tillegg har jeg nettopp begynt med siste praksis.  Og den startet jeg fint med å møte opp den første dagen, for så å bruke opp alle fraværsdagene i løpet av den første uken. Toppers!

Tenkte jeg skulle ta opp bloggingen litt da. Slankingen går som den har gått lenge. Opp-ned-ned-opp og sånn blir vi på samme sted langt ut i evigheten. Opp fem kilo – ned fem kilo. Aner ikke hva jeg skal gjøre lenger, for jeg klarer det tydeligvis ikke. Er jo fint at jeg ikke har gått opp opp opp, men. Hadde vært bedre å få gått litt ned og kommet seg vekk fra dette evige «platået».

Maten har taket på meg, jeg kunne ønske jeg klarte å få til det motsatte, men.. Vet ikke hvordan. Trene gjør jeg heller ikke. Det tok helt slutt etter 100-dagersprosjektet. Som forøvrig tok slutt type 30 dager før, pga ditt og datt, praksis, jobb og den typen unnskyldninger. Nå blir jeg sliten av å gå opp trappa. Melkesyre på første trinn. Er i grunn dritt lei av hele opplegget, som jeg kaller meg selv.

Skal nok klare det, men. Har ikke peiling på hvordan.

Hvis noen kan komme og sparke meg hardt i rævva,  så blir jeg glad!

3 kommentar til “Heisann!”

 1. montmorenja januar 29, 2015 kl. 13:38 #

  Hei du 🙂 Jeg har ikke noe tryllemiddel til deg, men du har jo gjort en kjempejobb allerede. Veldig synd om den er forgjeves. Jeg har lang erfaring med å slanke vekk de samme kg’ene, og det er ikke å anbefale 😕 Gjør de grepene som må til. Slutt med unnskyldninger,kom deg ut og tren tre dager i uken, spis det du vet virker for deg, og vips så er du i gang igjen! Lykke til 🙂

  • Fra tjukk til smukk januar 29, 2015 kl. 15:22 #

   Hehe, ja akkurat dette sier jeg til meg selv hver dag.:) Flere ganger om dagen også.

 2. Amanda januar 31, 2015 kl. 21:34 #

  Jeg kjenner meg veldig igjen i det du sier… Jeg har dessverre gått opp mye da, den bacheloren jeg har kosta meg 40 (!!) kg! 😛 Så nå må jeg starte på nytt,igjeeeen.. men nå er jeg så overvektig at det er helt seriøst vanskelig! Jeg har heldigvis ei venninne som er megaivrig, og selv om det koster meg en del tid å ta buss til hennes del av byen for å trene, så DRAR jeg iallefall, jeg trener og drar hjem, før det blir jobb etterpå.. Uten henne hadde jeg ikke gjort noe, sååå..kjenner du noen som kan stå litt for viljestyrken for deg? Jeg skal svømme alene 3 ganger i uken fra mandag av da, hah! Får se hvordan det går 😉 Masse lykke til! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: